20 de obiceiuri, pentru a avea o mai moale, strălucitor și păr sănătos

Noi toți visăm despre sănătos, moale și strălucitoare de păr, dar în zilele noastre, ne petrecem practici care dăunează și slăbesc. Unele dintre ele sunt simple acțiunile pe care le realizăm, după obiceiul și nu acordând o atenție, dar care au un impact asupra sănătății noastre foliculii de fibre. Ingenios.guru vrea să știi 20 de simple obiceiuri pe care le puteți achiziționa pentru a avea grijă de păr și lăsați-l să crească sănătos și puternic.

 

Este important să ne amintim că părul-este din fibra, fabricat din celule moarte, cum ar fi unghiile tale.

Acest lucru înseamnă că el nu produce vitamine și substanțe nutritive în mod independent, dar trebuie să le absorbi din externe de substanțe, cum ar fi uleiuri naturale, care produc pielea capului sau de substanțe nutritive care provin din natură sau produse de ingrijire a pielii. Structura lui poros și, prin urmare, poate fi alimentat de aceste substanțe, dar, de asemenea, colecta și de a” respira ” de poluare, UV, substanțe chimice dăunătoare și sare.

 

 1. Când spalarea parului, Înainte de a se spală, ștergeți cu un pic de oțet alb. Folosind o singură aplicație, veți vedea o imagine mai luminoasa.

 

 1. O dată pe lună utilizați naturale masca de avocado.

 

 1. În loc de sampon, se spală părul galbenusuri de proteine. Deși arati fabulos, acest produs natural este mai bine hidrateaza parul, nu slăbirea lor (cum fac unii comerciale de produse cosmetice).

 

 1. Nu spălați-l la fel de des. Procesul de spălare изнашивает fibra parului si nu permite obtinerea de uleiuri esentiale pentru alimentatia ta și de creștere.

 

 1. Utilizați nesărat, șampon. Sarea este unul dintre cele mai periculoase mijloace de sampon. În prezent, pe piață există zeci de несоленых de produse, care vă va ajuta să aibă grijă și să consolideze dvs. капиллярные de fibre.

 

 1. Dormi cu alese părului. Astfel, ajutați-i să nu pentru a obține confuz și să crească mai repede.

 

 1. Curățați-l de fiecare dată când vă spălați-l și asigurați-vă că массируете pielea capului perie pieptene, pentru a activa circulația sanguină în această zonă a corpului și de a promova cresterea parului.

 

 1. Apara-l de la soare. Puteți să-l ridica, de a utiliza de protecție solară pentru păr sau creme speciale pentru montarea pe vara, clorul din piscine și bazine de apa de mare.

 

 1. Nu atât de des. Parul le place să se usuce de aer curat, uscător produce fierbinte și artificială de aer, care slăbește, evitând în același timp pe deplin.

 

 1. Nu apucați-l, atunci când ieși din duș. Acest simplu gest semnificativ contribuie la slăbirea, evitând acest lucru.

 

 1. Nu abuzati de выпрямляющими fierul de călcat sau bigudiuri calde. Temperatura ridicată a acestor aparate slăbește fibra parului, prevenind creșterea lor puternic și sănătos.

 

 1. Lecuiți dvs. vârfurile despicate ulei de argan, o excelenta regenerare ingredient.

 

 1. Nu vă strângeți-l, atunci când acesta este umed. Când faceți acest lucru, veți ослабляете lui, pentru că nu vă lăsați волокнам efectua un ciclu natural de curățare și de hidratare.

 

 1. Nu fr. Coloranți conțin substanțe chimice puternice, cum ar fi amoniacul, care slăbesc și arde parul, lăsând urme care nu pot fi șterse în structura lor și puterea.

 

 

 1. Încercați. Acesta protejeaza parul de razele nocive agenți, cum ar fi poluarea, și vă ajută să păstrați-l fără confuzie.

 

 1. Se taie destul de des. Parul este facut din celule moarte, alimentate naturale de substanțe nutritive. Vine un moment când acestea se usucă și nu dau o viață nouă… este important să ștergeți uscat, papuci, pentru a face loc pentru noi de fraieri.

 

 1. Consumă biotină. Aceasta vitamina promovează creșterea unghiilor și a părului, precum și de regenerare a pielii. El este un excelent aliat al frumuseții.

 

 1. Relaxa! Nimic nu dăunează părului dumneavoastră mai mult decât stresul. Ca să nu ai grijă de ea, dacă nu purta liniștită si perfectă de viață, parul nu va crește și nu va fi matasos, cum s-ar putea.

 

 1. Hraneste-te bine. Parul se hrănesc cu tot ceea ce mananci. Dacă nu puteți evita proteine, grăsimi naturale și vitamine în dieta lor, capul tau va fi afectat.

 

 1. Folositi-l periodic cu ingrediente naturale sau comerciale măști, bogate în vitamine și uleiuri.
Acest articol a fost publicat în Articolul, Uncategorized. Salvează legătura permanentă.